Bij de 3 Linden

Boerderij ‘Bij de 3 Linden’ is een echte familieboerderij. De tweede generatie, Huub en Rini Arts, werken samen met de derde generatie: kinderen Karin en Huub en hun echtgenoten Michiel en Maartje. Waar vroeger het bedrijf vooral gemengd was (pluimvee, varkens en akkerbouw) is er nu voornamelijk landbouw en recreatie. Boerderijcamping ‘Bij de 3 Linden’ is sinds 10 jaar een geliefde plek voor fietsers, wandelaars, natuur- en rust zoekers. En niet voor niets, de boerderij is schitterend gelegen, aan de rand van natuurgebied de Hatertse Vennen en recreatiegebied De Berendonck, maar ook op fietsafstand van de stad Nijmegen. Dit jaar opende het familiebedrijf de deuren van hun gloednieuwe Bed & Breakfast, een omgebouwde schuur die nu een heerlijke overnachting biedt voor 26-30 personen (ook te huur als groepsaccommodatie). Tijdens het streekgala laten we de bezoekers graag kennis maken met het boerenbedrijf en kun je genieten van een kopje koffie of thee in onze nieuwe B & B of op het terras, terwijl de kinderen heerlijk buiten spelen.

Tijdens het streekgala bieden wij de volgende activiteiten aan

– Niet alleen kinderen, maar ook veel volwassenen weten het niet (meer): hoe groeien aardappelen eigenlijk? En hoe worden de aardappelen geoogst. Wij leggen het je graag uit.
– Maak een ritje met de huifkar en bekijk de aardappelvelden.
– Voor de kinderen is er een luchtkussen en speelweide
– Daarnaast kun je eitjes schilderen en versieren of een aardappel stempel maken
– Wie wil het nou niet, speciaal voor onze gasten mogen de kuikentjes voor één keer worden geknuffeld.
– Er is een tentoonstelling van (oudere) landbouwtuigen
– Op verzoek mogen belangstellende gasten een kijkje nemen in de kamers van de B&B.

Kijk voor meer informatie eens op onze website www.bijde3linden.nl Nieuwsgierig geworden? Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Familie Arts

Geitweg 4
6603 LB Alverna / Wijchen
06-29167598