Fotowedstrijd

Fotowedstrijd 

Loading…

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar weer een fotowedstrijd. De maker van de mooiste, leukste of meest bijzondere foto wint een overnachting met ontbijt voor 2 personen naar keuze in de gloednieuwe  boerenkamers van Camping Klein Amerika of Het Balkon van Groesbeek! Aarzel dus niet, neem je camera of telefoon mee op 25 juni en mail je foto naar info@streekgala.nl. Uit alle inzendingen kiezen wij uiteindelijk de winnende foto. De winnaar sturen we een berichtje en dan zorgen we natuurlijk dat de prijs zo snel mogelijk bezorgd wordt!  

*Door mee te doen aan de wedstrijd, geeft iedere deelnemer toestemming aan Terra Vita om de foto te reproduceren, distribueren, vertonen en te gebruiken voor promotiemateriaal, persberichten en de website van het Streekgala.

Fotowedstrijd 2017

Koeien van dichtbij bekijken en aaien, is iets dat je bij het streekgala kan beleven. Daarnaast zijn er veel andere activiteiten, zoals het beslaan van hoeven bij paarden. 

Winnende foto’s

 

Fotowedstrijd 2016

Een ritje over de boerderij achter de traktor. Niet zoals we het vaker zien in een mooie aanhanger met stoeltjes, maar in een fruitbak zoals te zien op de foto. 

Winnende foto 2016:

 

Fotowedstrijd 2015

Maarten is 2 jaar oud en heeft tijdens het Streekgala een bezoekje gebracht aan Ooijs Moois. Hij had nog nooit rode besjes gegeten, maar eenmaal geproefd vond hij ze heerlijk en kon er niet vanaf blijven, zo ook op de foto!

Winnende foto 2015:

foto2015