Kasteelsche Hof

Hezelstraat 26a – Ooij


De beste plek om te komen waar je weer wilt zijn

Gelegen op één van de mooiste plekjes in de Ooijpolder, vindt u Stalhouderij en Zorg op Maat Kasteelsche Hof.

Vanuit de stalhouderij worden allerlei paardgerichte activiteiten aangeboden, zoals ponyrijlessen, grondwerklessen en paardencoaching. Tevens worden er huifkartochten en koetsritten georganiseerd, eventueel in combinatie met leuke arrangementen met collega’s uit de polder. Sinds vorig jaar heeft de stalhouderij een paardentractie, waarbij paarden ingezet worden om het werk op het land te verrichten.

Vanuit Zorg op Maat Kasteelsche Hof wordt begeleiding geboden aan kinderen en volwassenen met uiteenlopende problematiek. Deze begeleiding kan plaatsvinden op de Kasteelsche Hof en daarbuiten, waarbij begeleiding gericht is op het aanleren van vaardigheden in het alledaagse leven. De combinatie van de locatie en het veelzijdige team, waarin elke begeleider andere middelen in kan zetten, maakt dat onze deelnemers zich op een prettige manier kunnen ontwikkelen, ongeacht leeftijd of diagnose.

Activiteiten tijdens het streekgala

Tijdens het streekgala vindt er een carrouselwedstrijd plaats, waarbij ruiters van de stalhouderij in teams een dressuurproef op muziek rijden. Deelnemers van Zorg op Maat Kasteelsche Hof zijn aanwezig om een rondleiding te geven en te vertellen over de Kasteelsche Hof.

Helaas is het niet mogelijk om uw hond mee te nemen naar de Kasteelsche Hof.

 Kasteelsche Hof

Zorg op Maat / Stalhouderij

Hezelstraat 26a

6576 JN Ooij

024-6631272

info@kasteelschehof.nl

www.zorgopmaatkasteelschehof.nl en www.kasteelschehof.nl